MandMDirect.com - Netherlands

MandMDirect.com is een van de marktleiders in de UK op het gebied van mode en sportkleding. Ze verkopen merken als: Bench, Firetrap, Timberland, Miss Sixty, Full Circle, adidas, Nike, Puma, Ben Sherman, Berghaus, Helly Hanson, Quiksilver, Pepe, Energie en velen meer. Deze merken verkopen ze met kortingen die oplopen tot 75% van de aanbevolen retail prijs. Het assortiment bestaat uit ruim 5000 producten en dagelijks worden nieuwe producten toegevoegd.

MandMDirect is gevestigd in de UK, en is regelmatig verschenen in de top 6 ‘Online Apparel and Accessories and Sports and Lifestyle etailer categories’. Ze zijn winnaars van de ‘Consumer Category for Outdoor Pursuits, Sports’ in de ECMOD Awards 2007 en genomineerd voor ‘Drapers Etailer of the Year 2009’ en voor ‘Retail Week Etailer of the Year 2009’. Ook zijn ze 2e in de ‘Sunday Times Fast Track 2008’.

MandMDirect Netherlands Affiliate Programma Details

Commission Sales
(per month)
• 5% On Sales For Existing Customers Under €100
• 7% On Sales For Existing Customers Over €100
• 12% On All Sales For New Customers
• Cookie:- 30 Days
• Product Feed Through Impact,
• Voucher Codes Here
• Read The Latest Blog Post About MandMDirect Netherlands
Optimus Performance
Marketing Contact
Melissa Blue Melissa Blue
mandmdirect@optimus-pm.com
+44 (0)1752 727852

PPC Policy:-
AUB onthouden van search activiteit op de MandMDirect naam en / of variaties op alle zoekmachines. Affiliates zijn niet toegestaan om gebruik te maken van de URL www.mandmdirect.com. U mag geen link rechtstreeks naar de MandMDirect.com website, of URL redirect gebruiken om de klant rechtstreeks van een PPC/SEM advertentie naa de MandMDirect.com website te sturen.

Join MandMDirect Netherlands Affiliate Programme With Impact

Banners Voorbeeld:-
120*600
MandMDirect

234×60
MandMDirect

250*250
MandMDirect

336*280
MandMDirect

468×60
MandMDirect

Get in contact to find out more